Een professionele binnen 4 weken online

Het uiterlijk van uw bepaalt voor een groot gedeelte het beeld dat bezoekers van uw bedrijf krijgen wanneer ze uw bezoeken. Het is daarom naast de structuur en werking van uw van groot belang dat de uitstraling en het uiterlijk van uw passen bij hoe u zich als bedrijf presenteert.

Codix kan voor u een gehele ontwerpen aan de hand van een bestaande of huisstijl maar ook in volledig overleg met u een nieuw en fris ontwerp realiseren.

Design mogelijkheden

Codix heeft verschillende mogelijkheden voor het (her)ontwerpen van uw website of webshop. Of u nu uw eerste stappen zet op internet of een nieuw project wilt realiseren wij bieden u verschillende mogelijkheden om te zorgen dat u, naast goed vindbaar worden op internet, met trots uw kunt presenteren.

Maak hieronder uw keuze uit de verschillende mogelijkheden.

Wilt u een nieuw ontwerp?
1
Een nieuw en fris ontwerp

Of u nou uw eerste stappen op het internet zet of een nieuw project wilt realiseren. Bij Codix kunt u perfect terecht voor een fris, eigentijds ontwerp wat perfect aansluit op uw doelgroep.

Meer informatie? Neem contact met ons op.

Wilt u een redesign?
1
Een redesign van een bestaande website

Heeft u al een bestaande website maar wilt u hier een nieuw gezicht aan geven? Wij ontwerpen, indien gewenst, samen met u een hele nieuwe website die perfect aansluit op uw doelgroep.

Meer informatie? Neem contact met ons op.

Heeft u al een ontwerp?
1
Mijn ontwerp functioneel maken

Heeft u al een ontwerp waar u tevreden over bent maar wilt u wel zorgen dat u vindbaar wordt in de zoekmachines? Codix voorziet uw huidige website of webshop van de beste techniek!

Meer informatie? Neem contact met ons op.

Webdesign met service

Wij van Codix vinden dat een website die up-to-date gehouden wordt nooit aan vervanging toe is. Met dit in gedachte houden wij ook na de realisatie van uw website contact, om samen samen met u de website te onderhouden. Een handige steun in de rug dus, óók na de oplevering.

Tevredenheidsgarantie

Pas als u tevreden bent stoppen wij met ontwikkelen van de

Recent project
image description

Bekijk meer projecten