WooCommerce Hosting

Kies het WooCommerce hosting pakket dat bij je past

Ons Hosting Start pakket is voldoende voor een WooCommerce website. Heb je toch meer ruimte of rekenkracht nodig? Dan kun je achteraf altijd upgraden naar het Plus of Extra pakket.

Hosting Start

Geschikt voor de beginnende WooCommerce website

Nu voor:

12
,99 /mnd

Hosting Plus

Verwerk meer bezoekers met extra rekenkracht

Nu voor:

20
,99 /mnd

Hosting Extra

Voor de veeleisende WooCommerce website

Nu voor:

40
,99 /mnd

Wat zit er nog meer bij WooCommerce Hosting?

Hadden wij al verteld dat onze WooCommerce Hosting diensten managed zijn? Aan de hosting kant voeren wij alles voor je uit: een nieuwe mailbox of een DNS record instellen? Zo gepiept, een mailtje is voldoende.

Jouw WooCommerce website wordt een makkie

Klaar om te schitteren?

Kies voor onze LiteSpeed Enterprise hosting en geef je website een boost met een supersnelle laadtijd en een verbluffende PageSpeed-score die de competitie ver achter zich laat!

Standaard heel compleet

Van webruimte en e-mail, tot MySQL database en SSL certificaat.

WordPress al geïnstalleerd

Inclusief Manager voor (automatisch) updaten van WordPress.

Scoor hoger op PageSpeed

Alle tools om gemakkelijk je Google PageSpeed-score te verhogen.

Gratis verhuisservice

Wij zetten je bestaande WordPress website en e-mail kosteloos over.

Veel Gestelde Vragen

Vragen? Neem gerust contact met ons op voor andere vragen.

Reguliere hosting maakt gebruik van traditionele webservers zoals Apache of Nginx om websites te hosten. Deze servers zijn betrouwbaar en worden breed ondersteund, maar ze kunnen minder efficiënt zijn bij het verwerken van veel gelijktijdige verzoeken, vooral voor dynamische inhoud zoals die van WordPress-sites. Ze vereisen vaak extra configuraties en caching-plugins om de prestaties te optimaliseren, wat meer technisch onderhoud en kennis van de gebruiker vraagt.

LiteSpeed Hosting, daarentegen, gebruikt de LiteSpeed webserver, die is ontworpen voor hoge prestaties en efficiëntie. LiteSpeed biedt ingebouwde caching mechanismen zoals LiteSpeed Cache, die naadloos integreert met populaire CMS’s zoals WordPress. Hierdoor kunnen websites sneller laden zonder dat extra configuraties of plugins nodig zijn. LiteSpeed kan meer gelijktijdige verzoeken verwerken met minder serverbronnen, wat resulteert in snellere laadtijden en een betere algehele prestatie, zelfs onder hoge verkeersbelasting. Bovendien ondersteunt LiteSpeed moderne protocollen zoals HTTP/3 en QUIC, wat de laadsnelheid en gebruikerservaring verder verbetert.

LiteSpeed hosting kan tot 12 keer sneller zijn dan reguliere hosting vanwege een aantal geavanceerde technologieën en optimalisaties die zijn ingebouwd in de LiteSpeed webserver:

  1. Geavanceerde Caching: LiteSpeed heeft ingebouwde caching mechanismen zoals LiteSpeed Cache, die dynamische inhoud zoals die van WordPress-sites efficiënt opslaat en sneller laadt. Dit vermindert de serverbelasting en versnelt de laadtijd van webpagina’s aanzienlijk.

  2. Efficiënte Verwerking van Gelijktijdige Verzoeken: LiteSpeed is ontworpen om beter om te gaan met veel gelijktijdige verzoeken. Het kan duizenden gelijktijdige verbindingen aan zonder in te boeten op prestaties, wat vooral belangrijk is voor drukke websites en e-commerce platforms.

  3. HTTP/3 en QUIC Protocol Ondersteuning: LiteSpeed ondersteunt moderne internetprotocollen zoals HTTP/3 en QUIC, die zorgen voor snellere en betrouwbaardere gegevensoverdracht. Dit vermindert de latentie en verbetert de laadsnelheid van websites.

  4. Resource Efficiency: LiteSpeed gebruikt minder serverbronnen zoals CPU en geheugen vergeleken met traditionele webservers zoals Apache. Dit betekent dat dezelfde hardware meer verkeer en hogere prestaties kan verwerken zonder traag te worden.

  5. Directe WordPress Optimalisatie: LiteSpeed werkt naadloos samen met WordPress en biedt specifieke optimalisaties voor dit populaire CMS, zoals object caching en beeldoptimalisatie. Hierdoor laden WordPress-sites veel sneller in vergelijking met traditionele hostingoplossingen.

Door deze technologische voordelen kan LiteSpeed hosting aanzienlijk sneller zijn dan reguliere hosting, wat resulteert in een betere gebruikerservaring en hogere klanttevredenheid.

 

QUIC.cloud CDN is een netwerk dat ervoor zorgt dat websites sneller laden door gebruik te maken van moderne internetprotocollen zoals HTTP/3 en QUIC. Dit netwerk is speciaal ontworpen om inhoud zoals afbeeldingen en video’s snel en efficiënt aan bezoekers te leveren. QUIC.cloud doet dit door je websitegegevens op verschillende servers over de hele wereld op te slaan en vanaf de dichtstbijzijnde server aan de bezoeker te leveren. Hierdoor laadt de website sneller, ongeacht waar de bezoeker zich bevindt.

Een van de belangrijkste voordelen van QUIC.cloud CDN is dat het werkt met de LiteSpeed webserver, die bekend staat om zijn hoge snelheid en efficiëntie, vooral voor WordPress-websites. Als je LiteSpeed en QUIC.cloud samen gebruikt, profiteren ze optimaal van elkaar. LiteSpeed Cache, een krachtige caching-plugin voor WordPress, werkt naadloos samen met QUIC.cloud, wat betekent dat de inhoud van je site nog sneller wordt geladen. Dit zorgt voor een betere gebruikerservaring, omdat bezoekers niet lang hoeven te wachten op het laden van pagina’s.

Door de combinatie van LiteSpeed en QUIC.cloud worden websites niet alleen sneller, maar ook betrouwbaarder en veiliger. De wereldwijde verspreiding van de servers zorgt ervoor dat je website altijd beschikbaar is, zelfs als een server uitvalt of overbelast raakt. Bovendien biedt QUIC.cloud bescherming tegen DDoS-aanvallen en andere veiligheidsrisico’s. Hierdoor blijven bezoekers langer op je site, worden ze blijer, en heb je minder kosten voor je server, omdat de belasting efficiënter wordt verdeeld.

Ook daarom hosting bij Codix

Managed WordPress hosting

Datacenter op 100% groene stroom

Supersnelle Websites

Data opgeslagen in Nederland

Jouw Website Begint bij Codix

Van professioneel bedrijf of lokale ondernemer tot sportclub of hobby website, wij streven naar jouw succes!

Al sinds 2005 is Codix het adres voor alles op het gebied van domeinnamen, webhosting en server oplossingen. Ook voor applicatie- & webdesign kunt u bij ons terecht.